Política 06/08/2018

El Partit Popular acusa el Consell de Menorca de malversació de fons públics

Els populars lamenten que l'equip de govern del Consell Insular pretengui demolir una infraestructura que compta amb tots els informes favorables

Iván Martín
1 min
Rafal Rubí s'ha convertit en un dels punts més polèmics de la reforma a la carretera general de Menorca.

MaóEl Partit Popular de Menorca ha apujat el to de les crítiques i acusa l'equip de govern del Consell Insular de "malversar fons" i "malbaratar" els diners públics. I tot, després de la decisió d'eliminar el viaducte de Rafal Rubí i d'apostar per una rotonda a la superfície. Per tot plegat, el partit de l'oposició ha emès un comunicat de premsa per fer públiques les acusacions.

Els populars lamenten que l'equip de govern del Consell Insular de Menorca "pretengui demolir una infraestructura que compta amb tots els informes favorables", i consideren que la solució plantejada per l'executiu de Susana Mora "empitjora" la proposta original promoguda pel PP a l'anterior legislatura. En aquest sentit, els conservadors apunten cap a MÉS per Menorca i qualifiquen que la decisió és "inadmissible, un despropòsit i que desacredita l'acció de govern".

A més, el PP afegeix que no existeix cap motiu que avali una decisió política presa amb anterioritat i que no respon a cap lògica. El Partit Popular també ha criticat les diverses entitats socials que varen fer arribar un escrit al Consell demanant que analitzàs les obres d'aquest punt per la possible afectació al patrimoni insular. El PP creu que els arguments esgrimits per aquests col·lectius són "molt discutibles" i confia que la demolició no es produeixi abans de les pròximes eleccions, emplaçant així els menorquins a pronunciar-se a les urnes.

stats