Política 16/02/2019

Podem parlarà amb MÉS per crear una plataforma per a les eleccions estatals

Mae de la Concha critica els nacionalistes per plantejar aquesta possibilitat a través dels mitjans, però diu que "tot es pot parlar"

Ara Balears
1 min
Mae de la Concha atenent els mitjans de comunicació.

PalmaLa diputada de Podem Mae de la Concha ha assegurat aquest dissabte que "tot es pot parlar", en relació amb l'oferta llançada per MÉS per Mallorca de crear una plataforma d'esquerres per presentar-se a les eleccions estatals d'abril al Senat.

La diputada ha asseverat que "els mitjans de comunicació no són l'eina més adequada de relacionar-se entre partits polítcs. Ens hem de reunir, hem de parlar i totes les possibilitats sempre estan obertes, tot i que ERC té una situació més complicada, ja que ha tombat al Congrés els pressupostos més socials de la història, però tot es pot parlar i esperam les telefonades".

La secretària general de Podem Illes Balears ha explicat abans de la reunió del seu Consell Ciutarà que el partit tindrà una programa electoral participatiu. "Amb vista a les eleccions, des de Podem volem fer que el programa sigui participatiu i estam segurs que tindrà un bon resultat".

"Al programa, no només podran aportar-hi els inscrits i les inscrites, sinó també els col·lectius o associacions que així ho desitgin", ha assenyalat De la Concha. Així mateix, ha afirmat que "s'haurà de fer abans del que teníem previst", pel fet d'haver-se avançat les eleccions generals al dia 28 d'abril.

Podem a escala estatal ha proporcionat a tots els territoris una plataforma web per tal de construir un programa participatiu a tots els inscrits i inscrites. Dilluns, dia 18 de febrer, s'iniciarà el procés per als programes autonòmics i insulars, i durant tres setmanes es podran fer les propostes.

stats