Política 05/07/2023

Una oficina perquè els ciutadans puguin parlar amb els diputats: la promesa electoral de Sumar MÉS

Segons el cap de llista, Vicenç Vidal, l'espai "és fonamental per escoltar els problemes de la gent i les seves necessitats"

ARA Balears
1 min
Recreació de l'oficina de Sumar MÉS

PalmaVicenç Vidal, cap de llista de Sumar MÉS, i la seva número dos, Elisabeth Ripoll, han informat que el partit obrirà una oficina "perquè la ciutadania pugui dirigir-se directament als diputats de la formació que aconsegueixin un escó en les eleccions del proper dia 23 de juliol, tant al Congrés com al Senat". Els de Sumar MÉS han explicat aquest dimecres que l'espai "és fonamental per escoltar els problemes de la gent i les seves necessitats".

L'oficina estarà a la disposició de tota la població de les Balears i oberta durant tot l'any amb la finalitat de resoldre "tota mena de dubtes". També es podran sol·licitar "totes les reunions que siguin necessàries" i s'hi podràn fer arribar suggeriments, propostes i inquietuds. A més, han explicat també que tots els serveis s'oferiran de manera presencial i telemàticament.

El número u de Sumar MÉS ha dit que es comprometen a estar "periòdicament i físicament" a les Illes, i que amb aquesta iniciativa "aspiren que la ciutadania participi activament en la política i construeixi un teixit associatiu i cívic que permeti enfrontar-se a tots els partits que vulguin eliminar drets i només pensen en uns pocs privilegiats".

Tot i que el lloc concret on es trobarà l'oficina encara no es coneix, des de la formació han dit que "estan cercant la localització".

stats