Política 26/11/2021

Noguera: "MÉS aporta un valor afegit al govern d'esquerres"

Durant l'Assemblea General del partit s'han aprovat els estatuts

ARA Balears
1 min
Antoni Noguera durant el discurs

PalmaEl coordinador de MÉS per Mallorca, Antoni Noguera ha defensat aquest divendres la seva gestió al capdavant del partit i ha assegurat que "MÉS aporta un valor afegit al govern d'esquerres". Durant l'Assemblea General del partit, Noguera ha recordat que sense la feina dels ecosobiranistes no haurien estat possibles projectes i ajudes com la restricció del terreny rústic, l'ampliació de la Renda Social Garantida o la creació de l'Oficina de Drets Lingüístics.

Durant la seva intervenció, el coordinador ha destacat que MÉS s'ha mantingut ferm durant aquest període en la defensa del català i la cultura illenca i un clar exemple d'això és la nova Llei d'Educació de l'Arxipèlag.

Com a clausura del discurs, Noguera ha remarcat que durant el seu mandat s'ha treballat per consolidar "un projecte que ha contribuït a canviar la societat des de baix i encarar els nous reptes que el futur ens imposa". "Acabam el mandat amb la feina feta i els objectius complerts i ara és hora de centrar-se en les futures eleccions per tal de millorar els resultats del partit", ha sentenciat Noguera.

A més, durant l'Assemblea General s'han aprovat els estatuts del partit i la ponència d'organització amb tots els vots a favor.

stats