Política 21/09/2021

Negueruela assegura que s'allargarà la temporada, però no explica les mesures per aconseguir-ho

El PP critica que ha durat "dos mesos" i que "l'octubre s'albira molt fluix"

1 min
El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, en el Parlament

PalmaEl conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball ha assegurat aquest dimarts en el ple de Parlament que la temporada turística s'allargarà durant els mesos de tardor, encara que no ha concretat mesures per part del Govern per assolir aquest objectiu. Negueruela ha respost a una pregunta de la diputada del PP Salomé Cabrera, qui ha criticat que "dos mesos de temporada no han servit per pagar deutes pendents i impostos".

Cabrera ha demanat quin és el pla del Govern per allargar la temporada i ha recordat que "Armengol va plantejar que duraria fins a Nadal". "L'octubre s'albira molt fluix", ha afirmat. A més, la popular ha remarcat que "les actuacions del Govern no han tingut res a veure" amb el fet que hi hagi hagut temporada aquest estiu i ha subratllat que, a hores d'ara, "els fixos discontinus no saben què serà d'ells". "Celebram que hi hagi hagut temporada, però són dos mesos. Creu que la gent pot viure amb dos mesos?", ha demanat. "El triomfalisme no soluciona res", ha afegit.

Per la seva banda, Negueruela ha tret pit per les xifres de l'ocupació i ha destacat que les Balears han estat durant l'agost "la comunitat que ha generat més ocupació". "Sembla que no se n'alegra", ha continuat el conseller. "Hi ha temporada i s'allargarà", ha sentenciat.

stats