Política 12/02/2019

Negueruela, al PP: "M'estim més ballar la conga que fer-ho amb feixistes"

El conseller de Treball assegura que "hi haurà pla de reindustrialització" a Lloseta

Maria Llull
2 min
El conseller de Treball, Iago Negueruela, en el Parlament.

PalmaEl Govern i el Partit Popular han protagonitzat aquest dimarts en el ple del Parlament un dur enfrontament al voltant de la situació dels treballadors de la fàbrica de Cemex de Lloseta, afectats per un ERO després que la multinacional hagi decidit tancar-la. "M'estim més ballar la conga que fer-ho amb feixistes", ha dit el conseller de Treball, Iago Negueruela, al diputat popular, Santiago Tadeo, qui ha retret al Govern la manca de gestió en la negociació de l'ERO. Negueruela s'ha referit d'aquesta manera a la presència dels populars balears a la manifestació de Madrid del passat diumenge, quan Biel Company ballà un pasdoble amb la presidenta del PP de Navarra.

"Varen aprovar vuit projectes per a Cemex, i l'única cosa que tenen ara els treballadors és un ERO", ha retret el diputat del Partit Popular, Santiago Tadeo, al conseller de Treball del Govern, Iago Negueruela. Per la seva part, Negueruela ha demanat "respecte" per les negociacions de l'ERO i ha assegurat que l'executiu treballa "en paral·lel en els projectes de reindustrialització".

"Mentre nosaltres treballam, vostès continuïn ballant tranquils. Hi haurà plans de reindustrialització", ha dit Negueruela en referència a la presència dels populars balears a la manifestació del passat diumenge a Madrid. "En el ball, vostès són els reis de la conga", ha replicat Tadeo entre els aplaudiments dels diputats del PP, recordant la celebració dels membres del Govern quan es va derogar la llei de símbols de José Ramón Bauzá. "Però continuam sense inversions estatals ni generadors a Menorca", ha afegit.

"El moment és complicat i vostès no són capaços de respectar les negociacions. Deixin treballar, perquè les negociacions són complexes", ha replicat per la seva part el conseller. "Siguin responsables", ha demanat al PP.

stats