Política 05/09/2022

Negueruela defuig de les declaracions de Mir sobre "el còctel molotov" dels recursos hídrics

"Sempre feim feina en tots els sentits, no hi ha res més a dir", s'ha limitat a declarar el portaveu del Govern

1 min
Iago Negueruela i Mae de la Concha en la roda de premsa d'aquest dilluns

PalmaEl conseller de Medi Ambient i Territori, Miquel Mir, advertia aquest cap de setmana en una entrevista amb Europa Press que les Balears tindran un "còctel molotov" en matèria de recursos hídrics per una conjunció de factors que inclouen la sequera i la massificació humana, entre d'altres.

En aquest sentit, el conseller i portaveu del Govern, Iago Negueruela, ha defugit aquest dilluns de valorar les declaracions de Mir. "Sempre feim feina en tots els sentits, no hi ha res més a dir", s'ha limitat a declarar. "Es treballa molt des de Recursos Hídrics, amb mesures en termes de protecció, però avui no hem dit res respecte d'aquest tema. Respect totes les opinions", ha afegit.

El conseller de Medi Ambient i Territori va reconèixer que els recursos hídrics estan "seriosament compromesos", i "és el principal repte ambiental de les Balears". Com una de les mesures a prendre, i com va avançar l'ARA Balears, el Govern supeditarà el creixement urbanístic a la disponibilitat del recurs en el nou pla hidrològic.

De la mateixa manera, en la roda de premsa posterior al Consell de Govern, i a preguntes dels periodistes, ha evitat entrar a valorar la polèmica del Visit Mallorca Estadi. Tot i que el Govern, en l'acord inicial, proporcionava una quantitat de doblers al Reial Mallorca per mantenir el nom de l'estadi, la marxa enrere forçada pels socis minoritaris del Pacte del Consell de Mallorca fa que, per ara, sigui una incògnita la fórmula jurídica que s'utilitzarà. "Està en l'àmbit del Consell, no tenc res més a dir", ha remarcat el conseller i portaveu de l'Executiu.

stats