Política 16/05/2019

Ciutadans vol recuperar l'honorabilitat de la Policia creant un museu

Eva Pomar, candidata a l'Ajuntament de Palma de la formació taronja, ha assegurat que, si el seu partit guanya, crearà una oferta pública d'ocupació per augmentar el cos de la Policia

Ara Balears
1 min
Ciutadans  vol recuperar l'honorabilitat de la policia creant un museu

PalmaCiutadans vol recuperar l'honorabilitat de la Policia creant un museu. Així ho ha assegurat aquest dijous Eva Pomar, candidata a la batlia de Palma. “Si governam, crearem un museu de la Policia al quarter de Sant Ferran, on els ciutadans podran conèixer millor la Policia, amb una recopilació de material gràfic, objectes i uniformes antics", ha declarat.

“Hem de recuperar l'honorabilitat del cos, que ha estat tacada per culpa d'algunes pomes podrides que ja són jutjades, i això no ho pot fer ni l'actual Pacte ni el PP d'Isern, el batle amb el qual varen esclatar tots els casos de corrupció que avui taquen la imatge de la Policia”, ha sentanciat Pomar.

A més, Pomar ha denunciat que "els nostres serveis públics han de tenir unes condicions òptimes per fer la seva feina, especialment la Policia Local", i s'ha compromès a crear una oferta pública d'ocupació per poder augmentar la plantilla de la Policia Local”. Així mateix, la candidata a Cort ha assenyalat que “també dotarem amb recursos materials el nostre cos. Renovarem els vehicles que estiguin aturats al taller perquè els agents no s'hagin de traslladar a peu”.

stats