Política 22/05/2023

Munar reapareix al míting d'El Pi a Costitx

Segons la formació, l'expresidenta va acudir "com una veïna més" a l'acte en què Antoni Salas presentava la llista municipal

1 min
Maria Antònia Munar va seure a una de les fileres davanteres, no la primera, de l'acte que aquest diumenge es va fera la plaça de la Mare de Déu.

PalmaMaria Antònia Munar va reaparèixer aquest diumenge en un acte polític. En concret, l'expresidenta del Consell va assistir a la presentació de la llista electoral d'El Pi a Costitx, candidatura encapçalada per Antoni Salas, qui alhora és el candidat a la presidència de la institució insular.

La presència de l'expresidenta ha estat motiu de comentaris a les xarxes socials, on també s'han compartit imatges de Munar entre les files dels assistents. Segons fonts de l'entorn de la formació, "Maria Antònia Munar hi va assistir com una costitxera més". En acabar l'acte, que es va anunciar a través de les xarxes socials, el partit va convidar a un refresc els assitents, entre ells l'expresidenta del Consell i batlessa del municipi entre el 1979 i el 2007.

Fa un mes, l'expresidenta ja va fer acte de presència a una presentació de caire cultural. En concret, va assistir a la presentació del llibre  La increíble vida de Beatriz y el pequeño Milo, de l'autora Mariana García Espigares. L'acte va tenir lloc a la biblioteca de Can Sales de Palma. En aquella ocasió anava acompanyada de l'exconsellera insular Dolça Mulet.

stats