Més per Menorca
Política 28/06/2022

Montse Morlà serà la nova consellera de Més per Menorca

L'exbatlessa de Sant Lluís ostentarà el càrrec de consellera de Mobilitat

ARA Balears
2 min
L'exbatlessa de Sant Lluís i nova consellera de Més per Menorca al consell insular, Montse Morlà

PalmaMés per Menorca ha anunciat aquest dilluns que Montse Morlà serà la nova consellera del partit ecosobiranista al Consell Insular. Després de la dimissió de la consellera Francesca Gomis, l'executiva del partit s'ha reunit durant la jornada d'avui i ha analitzat i debatut el relleu a partir de la candidatura electoral al Consell Insular.

Tenint en compte diversos criteris, i després que els membres que la precedien a la llista electoral hagin manifestat la seva renúncia a ocupar el càrrec, l'executiva de Més per Menorca ha decidit demanar a Montse Morlà que assumís la gestió del Departament de Mobilitat. Montse Morlà, qui fou la batlessa de Sant Lluís durant el mandat del 2015 al 2019, ha acceptat la petició de Més per Menorca i, per tant, s'incorporarà, tot seguint el procés legal adient, al Consell Insular de Menorca.

Montse Morlà Subirats (Maó, 1966) és mestra d'Educació Primària des de fa 31 anys, d'Educació Física i tutora. Els darrers dos cursos ha estat mestra al CEIP Mare de Déu de Gràcia. El 2015 va encapçalar la llista de Volem Sant Lluís, la primera agrupació d'electors que es presentava a unes eleccions municipals, i arran dels bons resultats obtinguts es va convertir en la primera dona batlessa de Sant Lluís, càrrec que ocupà fins el 2019.

El partit ha detallat, a través d'un comunicat, que la passió de Morlà ha estat sempre l'esport i que ha estat implicada en aquest món des de diferents àmbits. A més, també han recordat que ha participat en els projectes IGA Menorca com a representant dels municipis de Menorca, a Gotland l'any 2017 i com a jugadora de tennis de taula a Gibraltar 2019.

Cal recordar que aquest anunci arriba tres dies després que Francesca Gomis renunciàs al seu càrrec per motius de salut. Tot i que en les darreres setmanes Gomis ha estat en el focus mediàtic per justificar la reducció de freqüències del servei del Jaleo Bus, el Consell de Menorca va explicar que arran d'haver sofert el covid recentment, i "tenint en compte la seva edat", el metge de família li va recomanar "afluixar el ritme de feina".

stats