Política 04/05/2018

Alfonso Molina dimiteix per l'expedient del SOIB

El tinent de batle i regidor d'Hisenda de l'Ajuntament d'Eivissa ha presentat la dimissió perquè "el qüestionament públic" de la seva vida professional "s'ha convertit en un problema"

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu ARA Balears.

PalmaEl tinent de batle i regidor d'Hisenda de l'Ajuntament d'Eivissa, Alfonso Molina, del PSOE, ha presentat la dimissió perquè "el qüestionament públic" de la seva vida professional "s'ha convertit en un problema" per seguir exercint la seva activitat política.

L'Ajuntament d'Eivissa ha comunicat la renúncia de l'edil com a regidor del grup socialista i ha anunciat que a partir demà s'engegarà el mecanisme administratiu per substituir el regidor "amb l'objectiu de mantenir en tot moment l'estabilitat de la institució i el ritme de treball habitual".

Molina ha presentat la renúncia després de la publicació d'un informe del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB) que enumera suposades irregularitats en una subvenció que va rebre per la realització de cursos de formació entre 2007 i 2013, quan encara no era regidor, a través d'una de les seves empreses.

L'alcalde de Vila, Rafa Ruiz, ha lamentat la marxa "d'un excel·lent gestor i company" i n'ha valorat la trajectòria al capdavant de la regidoria d'Hisenda. El primer edil ha assenyalat que considera Molina "no només una persona íntegra i honrada, sinó un gran company i gestor, que durant tres anys ha fet un treball impecable, insuperable, al capdavant de les seves àrees i ajudant la resta de companys".

El PSOE d'Eivissa ha emès un comunicat en el qual lamenta la dimissió del seu regidor "per una campanya injusta i desproporcionada de desprestigi personal".

La Federació Socialista insular ha elogiat la "generositat" de Molina i subratlla que "el suposat escàndol pel qual se li ha fet un judici mediàtic era un expedient administratiu emmarcat en una situació generalitzada a les Balears".

stats