Política 19/02/2022

Miquel Porquer, d'El Pi, ja és batle de Muro

Antoni Serra, de Convergència Democràtica Murera (CDM), ha cedit la vara al partit regionalista

ARA Balears
1 min
Miquel Porquer, amb la vara, i Antoni Serra, a la seva esquerra.

PalmaMiquel Porquer és des d’avui el nou batle de Muro. Antoni Serra, de Convergència Democràtica Murera (CDM), ha cedit la vara a Porquer, d'El Pi, en un ple extraordinari que s'ha fet aquest dissabte migdia a l’Ajuntament. El del partit regionalista serà batle el proper any i quatre mesos, amb set vots a favor (de CDM, El Pi i el PP), quatre en contra (de MÉS i el PSIB-PSOE) i dues abstencions (UIM). "Em compromet a continuar treballant pel municipi de Muro amb iniciativa i entrega”, ha afirmat Porquer.

El nou batle s'encarregarà de les àrees d’Hisenda i Personal i continuarà regint l’àrea de Cultura i Tradicions, Relacions amb l’Església i altres confessions, Banda de Música i Agrupacions Musicals. L’exbatle Antoni Serra passa a ser regidor de l’àrea de Festes i Medi Ambient.

La resta d’àrees de l’Ajuntament de Muro continuaran dirigides pels mateixos regidors, tal com va acordar la corporació municipal. Així, Marga Ballester (PP) duu les àrees de Platja de Muro i Capellans, Transports, Protecció Civil, Comerç i Mercats i Participació Ciutadana; Marga Forteza (CDM), l’àrea d’Esports; Joana Maria Perelló (CDM), les àrees de Serveis Socials, Sanitat, Residència i Gent Gran; Mariano Serra (CDM), les àrees d’Educació, Joventut, Policia, Aula d'Adults i Escola de Música, i Andreu Cantarellas (El Pi), les d’Urbanisme, Obres, Brigada Municipal i Cementeri.

stats