CAS MÉTODO 3
Política 19/07/2013

El PSC confirma que la policia busca indicis que demostrin que el partit va encarregar la gravació de La Camarga

El secretari d'organització del partit, Esteve Terradas, nega aquesta possibilitat i assegura que la relació dels socialistes amb Método 3 es limita a "tasques de seguretat"

Sara González
1 min

BarcelonaEl secretari d'Organització del PSC, Esteve Terradas, ha explicat que, segons la interlocutòria judicial, la policia busca a l'ordinador de Bruguer "indicis o proves que demostrin que el PSC va encarregar la gravació" que va fer Método 3 de la conversa entre Camacho i l'exparella de Jordi Pujol Ferrussola. Tot i això, Terradas ha insistit que el PSC "no té cap responsabilitat" en aquest cas, que està "convençut" que els socialistes no van encarregar la gravació i que la relació del partit amb Método 3 es limita a les "tasques de seguretat" que va detallar l'exsecretari d'Organització José Zaragoza.

La direcció del partit assegura que no s'ha posat en contacte amb Zaragoza ni té previst fer-ho. Terradas ha insistit que el PSC seguirà "prestant la màxima col·laboració" a la justícia.

Terradas també ha detallat que la presència policial a la seu no ha durat més de 50 minuts i que Bruguer ha rebut personalment la comunicació de la imputació. A més, ha assegurat que la gerent no és un càrrec polític i no es prendrà, per tant, cap mesura contra ella.

stats