Política 02/11/2019

Mesquida: "A Ciutadans no volem ni paradisos fiscals ni inferns fiscals"

El cap de llista al Congrés per Balears afirma que el seu partit vol abaixar l'IRPF i eliminar l'impost de successions i donacions

Ara Balears
1 min
Joan Mesquida, candidat al Congrés de Ciutadans

PalmaEl cap de llista al Congrés de Ciutadans per Balears, Joan Mesquida, ha assegurat aquest dissabte que la seva formació garanteix una baixada d'impostos després de les eleccions, fet que PSOE i PP "han demostrat que no han sabut fer quan han estat al Govern". "Estam molt acostumats a veure alguns partits que en campanya diuen que abaixaran els impostos i després els apugen quan governen. No volem ni paradisos fiscals ni inferns fiscals", ha criticat Mesquida.

Mesquida ha afirmat que el seu partit lluitarà contra el frau fiscal alhora que abaixarà els impostos "gestionant millor com ho hem fet allà on hem governat". "Ja n'hi ha prou de ficar la mà en la butxaca dels ciutadans. Abaixarem l'IRPF i eliminarem l'injust impost de successions i donacions.

El cap de llista de Cs al Congrés ha subratllat que "també volem posar fi als efectes de l'impost de les plusvàlues municipals, que penalitzen uns beneficis fins i tot quan s'ha produït una venda i no s'han guanyat doblers".

stats