Consell de Mallorca
Política 09/02/2024

MÉS sospita d'irregularitats en el viatge a Andorra que organitza el Consell de Mallorca

La formació critica que s'hagi "preferit eliminar les ajudes d'emancipació i, en canvi, se subvencionin viatges a la neu"

ARA Balears
1 min
Una estació d'esquí

PalmaMÉS per Mallorca ha registrat aquest divendres una petició al Consell de Mallorca sol·licitant la totalitat de l’expedient tramitat per organitzar un viatge a la neu del quaal només es beneficiaran un seixantena de joves de l’illa i comportarà una despesa de 43.000 euros públics. El portaveu de la formació sobiranista a la institució insular, Jaume Alzamora, ha explicat que la petició respon als dubtes que genera el finançament d’aquesta activitat organitzada per una empresa privada amb un cost tan elevat i amb tan pocs beneficiaris.

Segons Alzamora, la singularitat de l’activitat i el fet que l’adjudicació de les places no estigui condicionada a cap criteri objectiu genera molts de dubtes. A més, d’acord amb Alzamora, “tenim la sospita que potser el procés no podria haver estat avalats pels tècnics”. Per això, aquest divendres, la formació ha formalitzat una petició per poder accedir a l’expedient i comprovar si s’ha vulnerat la legalitat durant la tramitació. Segons Alzamora, no només crida l'atenció el procediment administratiu per contractar aquesta activitat, sinó el canvi en les polítiques juvenils. "El PP ha preferit eliminar les ajudes a l'emancipació i, en canvi, finançar excursions a la neu", ha destacat.

stats