Consell de Mallorca
Política 09/02/2024

El Consell subvencionarà amb més de 40.000 euros viatges a la neu per a joves

61 persones es podran beneficiar de la iniciativa

ARA Balears
1 min
Una estació d'esquí

PalmaEl Consell de Mallorca ha anunciat que organitzarà i subvencionarà en un 70% un viatge a la neu per a joves d'entre 18 i 25 anys residents a l'illa. D'aquesta manera, la institució es gastarà 43.127 euros a subvencionar l'activitat, queté 61 places. El Consell pagarà 707 euros per persona i els qui acudeixen sols hauran d'ingressar 303 euros (el cost total és de 1.010 euros). El viatge està previst que es dugui a terme del 25 de febrer fins a l'1 de març a Pas de la Casa (Andorra).

El termini de sol·licitud és del 9 fins al 13 de febrer, ambdós dies inclosos, i el viatge inclou els vols Palma-Barcelona-Palma; el transport amb autocar des de l'aeroport a l'allotjament i a les pistes i el de tornada; pensió completa (berenar, dinar i sopar); el lloguer del material; forfet per a quatre dies; tres hores diàries de classe d'esquí; activitats de lleure amb monitors, i assegurança durant el viatge.

Així, aquest divendres s'obre el període d'inscripció i la selecció dels participants es farà mitjançant un sorteig, el qual es durà a terme quan la llista de persones preinscrites es publiqui. El sorteig, que serà públic, tindrà lloc a la sala d'actes de l'edifici de la Llar de la Joventut, tot i que el dia i l'hora es publicaran amb la llista de persones preinscrites.

D'altra banda, segons ha avançat Diario de Mallorca, en el cas que durant les dates previstes no hi hagi neu, el Consell preveu un programa diferent que inclourà activitats alternatives amb excursions a llocs d'interès turístic de la zona. A més, a banda de les 61 places reservades als joves, s'inclouen tres places addicionals per a personal tècnic del Departament de Presidència.

stats