Política 05/03/2021

MÉS reclama que no s'autoritzi el parc fotovoltaic de Son Bonet

Recorden que aquest projecte suposa l'eliminació de l'únic espai verd existent entre el Pla de na Tesa i l'aeròdrom

ARA Balears
1 min
Els representants de MÉS que han registrat les al·legacions al projecte de parc fotovoltaic a la Conselleria de Transició Energètica

PalmaMÉS per Mallorca ha reclamat al Govern de les Illes Balears que denegui l'autorització administrativa del parc fotovoltaic de Son Bonet. Segons ha explicat el partit ecosobiranista a través d'un comunicat, aquest projecte provocaria l'eliminació de l'únic espai verd existent entre el Pla de na Tesa i Son Bonet i tindria un gran impacte mediambiental.

El partit ecosobiranista ha remarcat que aquesta zona ha servit per compensar la ciutadania afectada pel fet de tenir l'aeròdrom al costat de casa seva. En el comunicat, insisteixen que l'eliminació d'aquest espai verd "trencaria la pau i la convivència que fins ara ha existit entre la ciutadania i l'aeroport de Son Bonet". El portaveu de MÉS per Marratxí, Joan Francesc Canyelles, acompanyat pel coordinador de MÉS per Mallorca, Antoni Noguera, ha registrat aquest divendres les al·legacions al projecte de parc fotovoltaic a la Conselleria de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica del Govern.

Noguera ha subratllat que l'objectiu del partit ecosobiranista és que "totes les administracions, especialment les supramunicipals, facin passes cap a un model de ciutat, poble o municipi més verd i més sostenible, i mai en cap cas han d'eliminar les seves zones verdes i pulmons". "Aena i el govern espanyol han de ser més sensibles amb Marratxí i amb els veïns de Son Bonet, i han de renunciar al projecte o cercar-hi alternatives menys agressives", ha sentenciat el coordinador de MÉS per Mallorca.

stats