Política 30/01/2018

MÉS per Menorca insisteix a avançar el debat parlamentari que podria bloquejar el decret de guarderies

La consellera de Serveis Socials, Fina Santiago, que continua donant a conèixer el projecte, ha assegurat que acatarà la decisió del Parlament

S. Vidal
1 min
Nel Martí al Parlament en una imatge d'arxiu.

PalmaLa Mesa del Parlament d'aquest dimecres es trobarà de nou sobre la taula la petició del grup parlamentari MÉS per Menorca de traslladar el debat de la Proposició No de Llei sobre el decret de guarderies de la Comissió d'Educació a la Comissió d'Assumptes Socials i Drets Humans.

És el segon intent del grup de modificar l'òrgan de debat, que significaria escurçar els terminis del debat. MÉS per Menorca ha manifestat de manera reiterada el seu desacord amb el decret de guarderies, l'esborrany del qual és treballat des de la Conselleria d'Afers Socials.

Per la seva banda, la consellera Fina Santiago, que reconeix que la realitat social a Menorca pel que fa a les guarderies és diferent que a la resta de les illes, assegura que no té cap problema a retirar el decret si el Parlament l'aprova i passar la feina feta als consells insulars. En qualsevol cas, allò important, ha dit Santiago, és obrir el debat per regular les guarderies i que se'ls exigeixi un mínim de qualitat.

Avui dia, les guarderies només necessiten una llicència d'activitats per funcionar.

stats