Política 03/05/2022

Més per Menorca oficialitza Josep Juaneda i Josep Castells com a candidats per al 2023

La batlessa de Ciutadella, Joana Gomila, és la número 2 a la llista del Parlament

Iván Martín
1 min
Josep Castells repetirà a la llista al Parlament.

MAÓJosep Juaneda i Josep Castells seran els candidats de Més per Menorca al Consell Insular i al Parlament a les pròximes eleccions, segons ha confirmat aquest dimarts la formació política una vegada finalitzat el període per presentar candidatures.

El partit econacionalista ha explicat que després de concloure el 28 d'abril el termini per presentar candidatures, només s'han registrat les llistes de Josep Juaneda al Consell i la de Josep Castells al Parlament. Segons el reglament de primàries, en presentar-se una llista per a cada institució no és necessari fer votacions i les candidatures queden validades per als comicis del 2023.

El diputat autonòmic Josep Castells considera que el grup parlamentari de Més ha fet una bona feina la darrera legislatura: "Hem tret el màxim rendiment als nostres diputats per aconseguir millores per a Menorca i per condicionar les polítiques del govern autonòmic", i destaca la incorporació a la llista de la batlessa de Ciutadella i el conseller insular de Cultura: "Volem donar continuïtat al projecte amb l'entrada de dues persones amb solvència contrastada com Joana Gomila i Miquel Àngel Maria".

Castells, Gomila i Maria estaran acompanyats per Leonor Berja i Damià Moll. Per la seva banda, Josep Juaneda es presenta al Consell amb Noemí García, Esteve Barceló, Raquel Marquès i Ferran Andreu.

stats