Política 06/02/2019

MÉS per Menorca aposta per un relator internacional entre Espanya i Catalunya

Els sobiranistes han valorat positivament la concessió del govern espanyol

Iván Martín
1 min
Nel Martí valora positivament el gest de Pedro Sánchez i confia en reconduir una negociació difícil.

MaóMÉS per Menorca ha reivindicat aquest dimecres que el relator proposat pel president del govern espanyol, Pedro Sánchez, sigui de caràcter internacional. D'aquesta manera, els sobiranistes veurien un gest per part de l'executiu central i una clara aposta per la via política negociadora.

En qualsevol cas, des de MÉS per Menorca han valorat positivament la concessió del govern espanyol. A més, la formació menorquinista reconeix que la negociació entre l'Estat i el govern de la Generalitat de Catalunya serà "molt complicada", fet pel qual es considera "imprescindible" que la figura del relator ostenti un posicionament neutral.

El coordinador de MÉS per Menorca, Nel Martí, assegura que el fet que hi hagi un relator imparcial i de caràcter internacional "pot ser una bona proposta, però no servirà de res si les parts no tenen una actitud oberta i dialogant". En aquest sentit, Martí considera que "cal una passa més de Sánchez per demostrar que aquest gest no el fa únicament per aprovar els pressupostos".

stats