Assemblea General MÉS per Mallorca
Política 18/11/2023

MÉS per Mallorca reelegeix Lluís Apesteguia com a coordinador general

Jaume Alzamora revalida el càrrec com a secretari general de la formació

ARA Balears
2 min
La formació ha celebrat aquest dissabte l'assemblea general

PalmaMÉS per Mallorca ha reelegit Lluís Apesteguia com a coordinador general i Jaume Alzamora ha revalidat el càrrec de secretari general. La formació ha duit a terme aquest dissabte l'assemblea general a l'EcoMuseu de Montuïri i ha renovat els òrgans. Així mateix, s'ha aprovat l'adhesió d'Independents per Puigpunyent i Galilea i Arrelam Selva.

La formació sobiranista també ha aprovat un pla intern d'igualtat i un protocol contra les violències masclistes. A l’acte hi han assistit representants de l’Obra Cultural Balear, STEI-Intersindical, Més per Menorca, Ara Eivissa, entre d'altres, i també han rebut les salutacions audiovisuals d’Esquerra Republicana, Gent per Formentera, Compromís, BNG i EHBildu. “Enfortim la nostra organització com a eina de transformació social al servei del nostre país per fer front a l’extrema dreta i avançar en drets”, ha assegurat Lluís Apesteguia durant el discurs de clausura de l'assemblea de MÉS per Mallorca.

Tant Apesteguia com Alzamora han format part de l’única candidatura col·lectiva a la Comissió Permanent, que ha estat votada amb el 85% dels vots. Així, a banda de la reelecció d’Apesteguia com a coordinador general i Alzamora a la Secretaria General, la nova Comissió Permanent inclou Maria Ramon per a la Secretaria d’Organització, Marta Català per a la Secretaria de Finances i Territorial, Ferran Rosa per a la Secretaria de Comunicació, Marta Carrió per a la Secretaria d’Estratègia Política, Mateu Matas Xurí per a la Secretaria de Relacions Polítiques i Rosa Cursach per la Secretaria de Moviments Socials. A més, l’assemblea de MÉS per Mallorca ha aprovat el reglament general i la ponència d’Organització. Pel que fa a la renovació de la Comissió Executiva, amb un total de 17 candidatures, 11 de dones i 6 d’homes, han estat triats: Joana Aina Campomar, Carme Gomila, Sebastià Lliteres, Joan Mas Collet, Ruth Mateu, Miquel Oliver, Biel Payeras, Catalina Trobat i Marta Neus López.

Amb relació al Consell Polític de MÉS per Mallorca, on s’han presentat un total de 17 candidatures, 8 de dones i 9 d’homes, han sortit elegits: Marc Carriquí, Llorenç Carrió, Teresa Caimari, Aina Cànaves, Joan Ferrà, Antoni Fornés, Sebastià Llodrà, Sebastiana Mascaró, Gabriel Mayol, Xisca Mir, Magdalena Obrador, Bàrbara Sastre, Catalina Socias, Tomeu Tugores, Agustina Vilaret i Guillem Villalonga. Finalment, a la Comissió de Garanties i Arbitratge s’han presentat un total de 5 candidatures, 2 de dones i 3 d’homes, i les persones triades han estat: Bel Busquets, Coloma Ferrer, Joan Llodrà, Josep Mallol i Joan Antoni Salas.

stats