Política 24/09/2019

MÉS per Mallorca nega "cap oferta" de Compromís

Fonts properes al partit valencià assenyalen que hi ha hagut converses informals

Maria Llull
1 min
El portaveu parlamentari de MÉS per Mallorca, Miquel Ensenyat

PalmaEl portaveu parlamentari de MÉS per Mallorca, Miquel Ensenyat, ha assenyalat aquest dimarts als passadissos del Parlament que els ecosobiranistes no han rebut "cap oferta" de Compromís per sumar-se a la coalició electoral que promou Más Madrid, el partit liderat per Íñigo Errejón.

Ensenyat ha dit que no hi ha hagut "cap trobada", però fonts properes al partit valencià indiquen que sí que s'han produït contactes informals. El diputat ecosobiranista ha reconegut que hi ha un sector del partit "favorable" a formar part de la coalició proposada per Errejón.

MÉS per Mallorca va votar aquest dilluns concórrer a les eleccions estatals del 10 de novembre en coalició amb MÉS per Menorca i Esquerra sota el nom de MÉS Esquerra. Guillem Balboa podria encapçalar la candidatura al Congrés.

Ensenyat ha criticat les negociacions fallides entre Pedro Sánchez i Pablo Iglesias i ha comentat que "Podem ha estat l'excusa perfecta per no haver de governar amb el vot dels sobiranistes". "Hem vist que el vot útil no ho ha estat gens", ha afegit.

stats