Política d'habitatge
Política 11/08/2023

MÉS lamenta que Prohens "recuperi" la política ferroviària i d'habitatge de Bauzá

La formació critica el "continuisme" amb l'anterior etapa del PP

ARA Balears
1 min
El candidat a la presidència del Govern, Lluís Apesteguia, i el senador Vicenç Vidal.

PalmaMÉS per Mallorca ha lamentat aquest divendres que la presidenta del Govern, Marga Prohens, hagi recuperat els "responsables" d'algunes polítiques "més fosques" de l'època de José Ramón Bauzá. En concret, els sobiranistes es refereixen a José Ramón Orta, nou gerent de Serveis Ferroviaris de Mallorca, i Roberto María Cayuela, nou director i gerent de l'Ibavi.

En aquest sentit, el portaveu de la formació, Lluís Apesteguia, ha recordat que, durant la legislatura de Bauzá, Orta va ser el responsable d'aturar les obres del tren de Llevant i d'iniciar una persecució sense proves contra els anteriors càrrecs progressistes. "Si el PP no ha fet cap proposta per tal de millorar la mobilitat a Mallorca, el nou responsable sabem bé quina idea en té: eliminar els projectes existents des del sectarisme més absolut", ha denunciat.

Pel que fa a Cayuela, el portaveu ha recordat que durant la legislatura 2011-2015 va ser el responsable de deixar el Govern amb un balanç negatiu en habitatge públic. "De la seva anterior etapa a l'Ibavi, a Roberto María Cayuela només se'l recorda per no haver fet cap promoció en habitatge públic en quatre anys i per la decisió més vergonyosa de tota la història d'aquesta institució: haver venut un terreny destinat a habitatge social per fer-hi un hotel", ha afirmat el coordinador de MÉS. Amb tot, els sobiranistes han apuntat que aquests nomenaments demostren "la manca de projecte" de la presidenta del Govern i el seu "continuisme" amb l'etapa anterior.

stats