Política 23/02/2022

MÉS enllesteix el full de ruta per afrontar les eleccions del 2023

El partit destaca el potenciament de la transició econòmica, social i ecològica com els tres grans eixos

ARA Balears
1 min
Lluís Apesteguia

PalmaLes Balears ja estan plenament immerses en la segona part de la legislatura, i els partits comencen a preparar el terreny per afrontar la cita electoral al més enfortits possible. MÉS per Mallorca, a través d'un comunicat, i segons ha informat Europa Press, s'ha posat la transició econòmica, ecològica i social com els tres grans eixos per treballar.

El Consell Polític del partit ha aprovat aquest dimecres l'estratègia de feina amb vista als pròxims comicis autonòmics. "Apostam per una política centrada en les Illes, amb capacitat i voluntat transformadora", s'afirma en el comunicat. "La nostra obsessió de servei és triplement clara: primer, la gent; després, la gent i, finalment, la gent", destaca el coordinador ecosobiranista, Lluís Apesteguia.

Per la seva banda, el secretari general i candidat del partit al Consell de Mallorca, Jaume Alzamora, ha subratllat que tot el pla de treball s'ha dissenyat amb un "gran objectiu": la victòria electoral del 2023.

Amb tot, d'una banda, MÉS pretén implantar el feminisme de manera transversal, redistribuir la riquesa "per fer de Mallorca una illa més justa" i lluitar contra el canvi climàtic, descarbonitzant l'illa i transitant cap a un model "més eficient" basat en energies renovables.

stats