Política 02/12/2020

MÉS demana als diputats del PSIB al Congrés que votin a favor de l'esmena per al tren de Llevant

Els ecosobiranistes reclamen a través d'ERC una partida de 39 milions d'euros en els pressupostos de l'Estat per acabar-ne les obres

Ara Balears
1 min
El diputat de MÉS per Mallorca, Josep Ferrà

PalmaEl portaveu adjunt de MÉS per Mallorca, Josep Ferrà, ha reclamat aquest dimecres als diputats i senadors del PSIB que votin a favor d'una esmena que els ecosobiranistes han presentat als pressupostos de l'Estat a través d'ERC per incloure una partida de 39 milions d'euros per acabar les obres del tren de Llevant.

Segons Ferrà, la reactivació del projecte per dur el tren fins a Artà és "una notícia molt positiva i una prioritat de MÉS". En declaracions a IB3, Ferrà ha assenyalat que els ecosobiranistes han presentat una esmena als comptes estatals per aconseguir-ne una partida pressupostària. El representant ecosobiranista ha encoratjat socialistes a votar-la a favor, també Al Senat, on l'ha presentada Vicenç Vidal.

El diputat ecosobiranista ha recordat que es tracta d'una infraestructura estratègica que podria estar acabada en un any. "Sempre hem defensat concloure el projecte, i així ho hem traslladat en innumerables ocasions als nostres socis de Govern", ha dit Ferrà. "Fins ara, el principal entrebanc ha estat la manca de finançament, i això es pot resoldre en poques setmanes si els diputats balears voten a favor de l'esmena que hem presentat als pressupostos de l'Estat", ha conclòs.

stats