Política 27/05/2022

MÉS "assumeix" el repte de liderar un nou Govern progressista

Asseguren que continuaran fent feina per defensar "els interessos d'aquesta terra i de la seva gent"

ARA Balears
2 min
Neus Truyol, Jaume Alzamora i Lluís Apesteguia a la presentació de la precampanya de MÉS per Mallorca

PalmaMÉS per Mallorca ha explicat aquest divendres que estan preparats per "liderar un nou Govern progressista" després de les eleccions del maig de l'any que ve. Durant la presentació de la precampanya, el partit ecosobiranista ha destacat que continuaran fent feina per defensar "els interessos d'aquesta terra i de la seva gent". En aquest sentit, el candidat del partit al Govern, Lluís Apesteguia, ha assegurat que lluitaran per continuar avançant en democràcia, participació, transparència i benestar social.

Durant la seva intervenció, Apesteguia ha remarcat que un dels objectius dels ecosobiranistes és aconseguir un model econòmic que no estigui "al servei dels més poderosos". A més, l'actual batle de Deià ha afirmat que "les portes de MÉS estan obertes a tothom que vulgui lluitar per fer millor la vida de les persones d'aquest petit país, a aquelles que no es resignen, que saben que junts es pot canviar tot. MÉS és la gent dels grans avanços per a les persones, el territori i el país: són els que volen i poden escriure un futur millor", ha sentenciat Apesteguia.

Per la seva banda, el secretari general del partit i candidat al Consell de Mallorca, Jaume Alzamora, ha assegurat que "MÉS per Mallorca és un partit útil que ha impulsat un govern progressista al servei de les persones". Pel que fa al model del partit, Alzamora ha recordat que MÉS per Mallorca és un partit "inconformista, i per això es continuarà treballant per liderar l'agenda política i resoldre els problemes de la gent d'aquesta terra". Pel secretari general, l'objectiu del partit ecosobiranista és i ha de ser defensar els interessos col·lectius de la ciutadania, començant per un nou sistema de finançament just que permeti enfortir els serveis públics, l'educació, la sanitat i les polítiques socials".

D'altra banda, la candidata a la batlia de Palma, Neus Truyol, ha subratllat que un dels valors que defineixen millor el partit és la "valentia" i que continuaran treballant per aconseguir millors resultats que les darreres eleccions i així poder tenir un paper actiu per transformar Palma i posar les persones i el medi ambient en el centre de la política del municipi durant quatre anys més.

stats