Política 19/06/2019

Mercedes Celeste serà la portaveu del PP a Cort

Marga Duran l'ha descrita com "una persona compromesa amb el partit, amb l'experiència i la il·lusió necessàries per assumir el càrrec"

Ara Balears
1 min
Mercedes Celeste serà la portaveu del PP en Cort

PalmaEl Comitè Executiu del PP de Palma ha nomenat aquest dimecres, per unanimitat, la regidora Mercedes Celeste com a portaveu del grup municipal popular de l'Ajuntament de Palma i Montserrat Oliveras, com a portaveu adjunta.

La presidenta del PP de Palma, Marga Duran, ha afirmat que Celeste "és una persona compromesa amb el partit, amb l'experiència i la il·lusió necessàries per assumir el càrrec de portaveu del grup municipal popular". Així mateix, ha destacat que "el PP liderarà l'oposició a Cort amb un equip de regidors coneixedors de les necessitats dels ciutadans de Palma, els quals duran a terme una labor d'oposició exigent, responsable i centrada en el servei als palmesans". A més, Marga Duran ha assenyalat que "tota l'estructura del Partit Popular de Palma en cadascun dels districtes treballarà conjuntament amb l'equip municipal per aprofundir en les prioritats de cadascuna de les barriades de la ciutat".

Per part seva, la nova portaveu municipal, Mercedes Celeste, ha agraït la confiança del Comitè Executiu del partit a Palma i del grup municipal i s'ha compromès a treballar intensament, al costat de la resta de regidors, per oferir una alternativa seriosa i fiable al Pacte d'esquerres de Cort.

stats