Política 03/03/2022

Menorca es promociona per primera vegada a Dinamarca

Els atractius de l'illa són la pràctica del senderisme, el cicloturisme i l'esport a l'aire lliure

Iván Martín
1 min
El taulell de Menorca a Dinamarca.

MAÓLa Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) ha valorat positivament la primera participació en la Danish Travel Show Ferie For Alle, la fira turística escandinava per excel·lència que es va dur a terme del 25 al 27 de febrer a Herning, Dinamarca. L'expedició menorquina va disposar d'un taulell al pavelló de Turespaña, amb l'objectiu d'explicar les experiències turístiques que es poden viure a Menorca i que donen resposta als principals interessos dels danesos.

En concret, el públic es va interessar per la pràctica del senderisme, el cicloturisme, l'esport a l'aire lliure i el turisme actiu en general. Des de la FFTM consideren que l'oferta de Menorca encaixa amb les preferències d'aquest mercat, cosa que converteix l'illa en una destinació atractiva per als viatgers escandinaus. La Danish Travel Show ha concentrat un total de 41.250 visitants, el 73% dels quals estan interessats a viatjar al sud d'Europa i més del 50% afirma disposar d'un pressupost per a vacances d'entre 3.000 i 4.000 euros.

D'altra banda, l'Oficina Espanyola de Turisme de Dinamarca ha posat en marxa una campanya a través d'internet per promocionar les Balears, emfatitzant en el cas de Menorca la gastronomia, la natura, els valors, la Reserva de la Biosfera, així com la possibilitat de practicar esport a l'aire lliure. Des de fa dues dècades, l'estat espanyol és la primera destinació elegida pels danesos per a viatges de quatre pernoctacions o més. El turista procedent d'aquest país fa una mitjana de dos viatges a l'any i demana turisme actiu i gastronòmic.

stats