Política 05/03/2019

Menorca viatja a l'ITB Berlín amb el repte de confirmar l'augment de l'arribada d'alemanys dels últims anys

L'agenda de la Fundació Foment del Turisme de Menorca inclou la presentació de l'illa com a espai únic per a la pràctica esportiva

Iván Martín
1 min
L'expedició menorquina s'ha traslladat avui per a participar a partir de demà en una fira turística estratègica.

MaóLa Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) participarà a partir de demà en l'ITB Berlín, una fira turística en la qual el repte serà confirmar l'augment de visitants alemanys que s'ha produït en els últims cinc anys, període en què les arribades de turistes procedents d'aquest país han crescut un 15%. Mentre el 2014 varen arribar a l'illa 63.613 alemanys, durant el 2018 varen comprovar les potencialitats del territori insular un total de 72.983 visitants.

La FFTM es reunirà a Berlín amb els principals agents turístics amb l'objectiu d'establir acords promocionals que millorin la visibilitat de l'illa en el mercat germànic i mobilitzin la demanda. A més de les reunions que es mantindran amb turoperadors, agències de viatges, companyies aèries i mitjans de comunicació, l'agenda de la Fundació Foment del Turisme de Menorca inclou la presentació de l'illa com a espai únic per a la pràctica esportiva.

La FFTM considera el mercat alemany prioritari i estratègic pel seu elevat caràcter desestacionalitzador. De fet, el 50% dels alemanys que viatgen a Menorca ho han fet durant els mesos de primavera i tardor. D'altra banda, l'entitat promocional de Menorca com a destí turístic afirma que els alemanys acostumen a conèixer els llocs que visiten, fan activitats alternatives de lleure familiar i de 'sol i platja', i viuen experiències de qualitat.

stats