Política 12/04/2022

Medi Ambient arreglarà barrancs de Ferreries durant els pròxims mesos

ARA Balears
1 min
El conseller de Medi Ambient i Territori, Miquel Mir, en un ple del Parlament.

PalmaEl conseller de Medi Ambient i Territori, Miquel Mir, ha anunciat aquest dimarts que la planificació de la Direcció General de Recursos Hídrics per als pròxims mesos inclou actuacions per arreglar barrancs i altres zones de Ferreries.

Així ho ha indicat durant el ple del Parlament, on ha detallat que, en concret, es faran intervencions al barranc de sa Cova, el barranc de Trebalúger, sa Branca, Calafí Vell i Algendaret, segons recull Europa Press.

Fortes pluges de setembre

A més, Mir ha afirmat que, gràcies al treball de camp que es va dur a terme durant les tasques de neteja i condicionament dels torrents de Ferreries després de les fortes pluges del passat mes de setembre, es va detectar la necessitat de fer aquestes actuacions.

El conseller ha respost d'aquesta manera a la diputada de Més per Menorca Patrícia Font, qui ha remarcat que alguns veïns de sa Matrona s'han queixat perquè la Direcció General de Recursos Hídrics no va visitar el torrent situat a la zona el setembre.

En aquest punt, Mir ha assegurat que la intervenció que es va dur a terme de manera immediata sobre el terreny es va complicar a causa de la pluja, la qual cosa va dificultar l'accés a determinades zones.

Finalment, ha destacat que si hi ha alguna petició concreta de veïns, la Conselleria de Medi Ambient i Territori "està a la disposició de poder atendre aquestes sol·licituds i de donar resposta als desperfectes".

stats