Política 28/05/2021

Marga Prohens presentarà aquest dissabte la seva candidatura per presidir el PP

L'acte es farà a les 12 h davant de les escales de la Catedral de Mallorca

ARA Balears
1 min
Marga Prohens durant l'acte del PP.

PalmaEl secretari general del PP a les Balears, Toni Fuster, ha confirmat aquest divendres en declaracions als mitjans que la diputada de la formació en el Congrés per aquesta comunitat autònoma, Marga Prohens, es presentarà com a candidata a presidir el PP, segons ha informat Europa Press.

Així, Toni Fuster ha assegurat que "és cert que el nom de Marga Prohens sona amb força, amb molta força, i sí que ha traslladat a aquesta formació la seva voluntat de presentar-se com a candidata a presidir el PP balear". Així mateix ha indicat que serà aquest mateix dissabte a les 12 h que es farà un acte davant de les escales de la Catedral de Mallorca. Fuster ha volgut destacar que "Prohens és una persona que compleix les condicions per estar al capdavant d'un projecte que recull un impuls polític per la situació derivada de l'actual pandèmia".

Encara que ha explicat que el termini per presentar altres candidatures s'obrirà el 31 de maig i s'allargarà fins al dia 11 de juny, Fuster ha remarcat que "li agradaria que hi hagués una sola candidatura a presidir el PP balear" per demostrar que "el Partit Popular està unit i cohesionat entorn d'una persona".

Cal recordar que el mateix dia en què Biel Company va anunciar que deixava la política i que per tant no es tornaria a presentar per estar al capdavant de la formació, fonts del partit explicaven que la diputada en el Congrés seria l'única candidata a succeir Company, a no ser que hi hagués alguna sorpresa.

stats