Política 02/05/2019

Marga Prohens: "A les Balears aspiram a ser la primera força, manejam enquestes que ho anuncien"

La diputada electa del PP al Congrés ha assegurat que "a les generals es vota una marca i als pobles, els candidats"

Ara Balears
1 min
La popular Marga Prohens mostrà resguards de transferències bancàries que es feren per comprar el darrer pis de la seu.

La diputada electa del PP al Congrés, Marga Prohens, ha assegurat al programa 'Al Dia' d'IB3 que el PP a les Balears aspira a ser la primera força. "Manejam enquestes que ho anuncien", ha assenyalat. En aquesta mateixa línia, Prohens ha volgut diferenciar el vot en unes eleccions estatals i en unes eleccions autonòmiques i municipals i ha dit que "a les generals es vota una marca i als pobles, els candidats". "Els municipis tornaran a estirar el vot i és una sort que coincideixi amb les autonòmiques. En aquestes eleccions hi ha hagut una part de l'electorat que ens ha fet un vot de càstig", ha sentenciat.

La diputada electa ha fet autocrítica i ha dit que, a més de l'aparició de nous partits, la seva formació no va saber gestionar les eleccions del 28-A. "Han estat uns resultats molt dolents" i ha confessat que "ens hem deixat endur per debats que no són propis del Partit Popular. Tot i això, assegura que no s'han radicalitzat "però sí que hem anat a debats que han tret els partits extremistes". Respecte dels possibles pactes que es poden fer en l'àmbit estatal, ha assegurat que veu complicada una abstenció del PP i ha afegit que creu que "hi haurà sorpreses pel que fa als pactes".

Davant els resultats de Vox, Prohens ha criticat que "els primers enganyats amb Vox han estat ells mateixos. No són els ciutadans els que s'equivoquen, som els partits", i ha afegit que la campanya de la ultradreta ha estat d'agressió cap al PP. "Pensàvem que el nostre enemic era Pedro Sánchez, i no VOX".

stats