Política 16/09/2021

Manresa diu que "no pot precisar" com va l'estudi de la internalització dels informatius d'IB3

El director general de la radiotelevisió pública apunta que el pressupost per al 2022 serà de 33,4 milions d'euros

ARA Balears
1 min
El director general d'IB3 durant la seva compareixença davant del Parlament.

PalmaEl director general d'IB3, Andreu Manresa, ha assegurat aquest dijous que "no pot precisar" com va l'estudi de la possible internalització dels serveis informatius d'IB3. Manresa ha respost d'aquesta manera durant la Comissió de Control de l'ens públic a una pregunta del diputat del PP Antoni Fuster, i ha recordat que el termini per presentar aquest estudi acaba a final d'any, segons ha informat Europa Press. Les conselleries de Presidència i Hisenda treballen de manera conjunta en l'informe. A més, Manresa ha subratllat que la redacció dels serveis informatius d'IB3 és "l'única de les Balears on no hi ha hagut reducció de personal els darrers cinc anys".

Anteriorment, Manresa ha respost a una pregunta de la diputada d'El Pi Lina Pons sobre el pressupost d'IB3 per al 2022. El director ha confirmat que s'ha previst una quantitat de 33,4 milions d'euros, 200.000 menys que el 2021, perquè "ja s'ha fet una inversió tecnològica prevista en pressupostos anteriors". "Serà un pressupost continuista, en la línia de consolidar el posicionament de lideratge a escala regional", ha remarcat, a la vegada que ha rebutjat la possibilitat de "reducció de sous ni de personal".

Després d'una altra pregunta sobre les diferències salarials a la radiotelevisió pública que ha fet el diputat de MÉS per Mallorca Josep Ferrà, el director general d'IB3 ha assegurat que "no té constància" del fet que cap treballador de Dalton "cobri ofensives diferències salarials". Ferrà ha fet referència a denúncies que han fet treballadors sobre diferents salaris duent a terme les mateixes tasques. "A mi no em consta. He vist comentaris a les xarxes i he demanat informació, però m'han explicat que eren conceptes de nòmines per antiguitat", ha conclòs Manresa.

stats