Política 01/12/2020

Mallorca Nova farà la seva assemblea constituent aquest dissabte a Inca

L'acte servirà per donar el tret de sortida a l'organització i elegir un secretariat nacional provisional

Ara Balears
1 min
Cartell de l'acte de l'Assemblea Constituent de Mallorca Nova.

PalmaAquest dissabte, 5 de desembre, tindrà lloc a Inca l'assemblea constituent de Mallorca Nova. Segons l'organització juvenil, que ara mateix es troba en procés de creació, l'entitat aplega "més d'una quarantena de persones disposades a treballar pel sobiranisme, el feminisme, el socialisme i l'ecologisme a l'illa".

L'assemblea, que serà presencial, es farà amb totes les condicions de seguretat i respectant les mesures de prevenció de la covid-19, ha destacat Mallorca Nova en un comunicat. Segons ha assenyalat l'entitat, la trobada ha de servir per debatre i aprovar la ponència d'organització, els estatuts i la ponència política, com també per elegir un secretariat nacional provisional. Mallorca Nova es defineix com "una associació juvenil autònoma però emmirallada en el projecte polític de MÉS per Mallorca".

L'assemblea constituent començarà a les 16 h i està previst que cap a les 19.30 h en comenci la part pública i de cloenda, en què hi haurà les intervencions tant del nou secretariat nacional com de les entitats convidades, que són el Jovent Republicà i el Consell de la Joventut de les Balears. Aquesta part de l'assemblea serà oberta a la premsa i es retransmetrà en directe pel canal de YouTube de Mallorca Nova. A més de les entitats esmentades, hi estan convidades de manera no presencial, els Joves de Mallorca per la Llengua, els Joves del GOB, les Joventuts d'Esquerra Menorquinista, Galiza Nova i Joves del País Valencià - Compromís, entre d'altres.

stats