Música
Política 16/12/2012

Lou Reed es posa una barretina dibuixada per un català

El músic penja a la xarxa social una il·lustració de Xavier Boronat en què apareix amb el típic capell català i les muntanyes de Montserrat al fons

Ara
1 min
Dibuix de Lou Reed publicat al seu Facebook

BarcelonaLa llegenda del rock Lou Reed, fundador de la Velvet Underground, ha publicat al seu Facebook un dibuix on apareix dibuixat amb una barretina amb les muntanyes de Montserrat al darrere.

La il·lustració pertany a Xavier Boronat, admirador de la música de Lou Reed, que ha explicat a l'ARA que la va crear el 2007 com un "petit homenatge" arran dels recitals de poesia catalana que Reed va fer a Nova York juntament amb Laurie Anderson i Patti Smith. Segons Boronat, la il·lustració va sorgir com "un divertiment per provar nous estils de dibuix vectorial".

Boronat, que ha descobert aquest diumenge que Lou Reed feia servir la seva il·lustració −tenia la imatge penjada a xarxes socials d'art i il·lustració−, intentarà posar-se en contacte amb el músic o amb el seu equip de comunicació perquè la il·lustració sigui degudament acreditada.

Al Facebook, Lou Reed ha acompanyat la publicació amb el missatge 'Jingle all the way', un vers de la popular nadala 'Jingle Bells', i un enllaç a la seva cançó del 1979 'The Bells', de l'àlbum homònim. Tot indica, doncs, que el músic ha fet servir la il·lustració per felicitar el Nadal als seus seguidors.

stats