Eivissa

L'històric socialista eivissenc Josep Marí Ribas 'Agustinet' anuncia la seva retirada

"Aquest batec dins del cor, aquest batec socialista que em continuarà acompanyant tota la vida"

'Agustinet' va ha ocupat càrrecs com a conseller insular amb Pilar Costa, com a conseller al Govern Armengol i com a batle a Sant Josep de sa Talaia.
ARA Balears
15/06/2024
2 min

PalmaEl secretari general de la Federació Socialista d'Eivissa (FSE-PSOE), Josep Marí Ribas Agustinet ha anunciat aquest matí la seva retirada. "Ha arribat el moment de deixar pas per iniciar una nova etapa i donar un nou impuls a la nostra organització", ha dit en un el seu discurs a la seu de la formació, rodejat dels seus companys. El Comitè Insular de la Federació Socialista d'Eivissa (FSE-PSOE) ha acordat aquest dissabte la convocatòria d'un Congrés Extraordinari de la FSE-PSOE, que es durà a terme el pròxim 20 de juliol. Prèviament, tindrà lloc el procés de primàries per escollir nou secretari o secretària general del partit.

'Agustinet', durant el seu discurs aquest dissabte.

En la seva intervenció, Marí Ribas ha manifestat el seu "infinit agraïment" al partit i tantes persones que l'han acompanyat tots aquests anys. Ha expressat "orgull" cap a les diferents responsabilitats polítiques que ha ocupat, com a conseller insular amb el primer Consell Insular progressista, presidit per Pilar Costa, com a conseller del Govern de les Illes Balears amb Francina Armengol i, especialment, com a batle del seu municipi, Sant Josep de sa Talaia, després d'haver guanyat quatre eleccions consecutives entre el 2007 i el 2019. "No hi ha orgull més gros per un socialista que poder ser batle del seu poble", ha dit.

"El 20 de juliol donarem el relleu a un altre socialista, home o dona, perquè lideri el partit a Eivissa. Una persona que tindrà aquest mateix impuls, aquest batec dins del cor, aquest batec socialista que em continuarà acompanyant tota la vida", ha assenyalat. Marí Ribas també deixarà el Consell Insular, segons ha anunciat, quedant el lideratge de l'oposició a Vicent Marí amb Elena López, Víctor Torres i Aída Alcaraz, qui s'incorporarà com a nova consellera.

stats