Política 31/03/2019

Katia Rouarch repeteix com a candidata d'El Pi a Andratx

Jaume Bestard serà l'aspirant del partit a la batlia de Sóller

Ara Balears
1 min
Rouarch va ser presentada com a aspirant a la batlia ahir al vespre, en un acte celebrat a l'auditori de l'Escola Municipal de Música i Dansa

AndratxKatia Rouarch serà de nou la candidata de Proposta per les Illes, El Pi, a la batlia d'Andratx en les eleccions municipals del 26 de maig, mentre que Jaume Bestard serà l'aspirant del partit a Sóller.

Rouarch va ser presentada aquest dissabte al vespre com aspirant a la batlia en un acte que va tenir lloc a l'auditori de l'Escola Municipal de Música i Dansa, en el qual es va comprometre a "continuar amb la mateixa ilusió i la mateixa força per defensar el nostre municipi, amb humilitat i molta feina", segons ha informat la formació en un comunicat.

A la presentació hi varen assistir el president del partit, Jaume Font; la vicepresidenta, Francisca Mora, i el secretari general, Josep Melià, entre d'altres.

També va ser presentat Jaume Bestard com candidat d'El Pi a Sóller. Bestard va proposar tots els sollerics que participen amb ell "en la redacció final de les propostes electorals per al municipi".

stats