Parlament
Política 14/09/2022

Josep Ferrà serà el nou portaveu de MÉS al Parlament

Miquel Ensenyat ha demanat un canvi d'horari per circumstàncies personals

ARA Balears
1 min
Josep Ferrà durant una comparaixença

PalmaEl grup parlamentari de MÉS per Mallorca ha anunciat un canvi en el seu organigrama. A partir d'aquest dimecres Josep Ferrà serà el nou portaveu del partit ecosobiranista en substitució de Miquel Ensenyat.

En una nota de premsa, els ecosobiranistes han detallat que aquest canvi no té cap motivació política ni ideològica, sinó que es tracta d'una decisió marcada per circumstàncies personals d'Ensenyat. D'aquesta manera, es reorganitzaran els horaris per tal que el fins ara portaveu del partit al Parlament balear pugui conciliar la seva vida laboral i la familiar.

Així, per una banda, el diputat Miquel Ensenyat formarà part de la Comissió de Salut, de la Comissió de Medi Ambient i Ordenació Territorial i de la Comissió no Permanent d'Estudi en Matèria de Planificació i Gestió de Recursos Hídrics i, per l'altra, el diputat Josep Ferrà formarà part de la Comissió d'Assumptes Institucionals i Generals i de la Comissió de Control de la Radiotelevisió de les Illes Balears. La resta quedarà igual.

stats