Política 29/05/2023

Jorge Campos: "Toca derrotar una a una les polítiques de l'esquerra"

El partit d'extrema dreta ha més que duplicat la seva presència al Parlament de les Balears, ja que ha passat de 3 diputats a 8

1 min
Pedro Bestard, Jorge Campos i Fulgencio Coll, aquest diumenge.

Palma"Toca derrotar una a una totes les polítiques de l'esquerra: les de la ruïna, la divisió i l'enfrontament". Així ho ha afirmat, alt i clar, el candidat al Govern per Vox, Jorge Campos, aquest vespre, després de conèixer els resultats de les eleccions autonòmiques, que han fet més que duplicar la presència del partit d'extrema dreta. Vox ha passat de tenir tres diputats al Parlament a tenir-n'hi vuit, i ha esdevingut la tercera força més votada.

D'aquesta manera, amb el Partit Popular –que ha obtingut 25 diputats– aconsegueixen la majoria absoluta per governar a l'Executiu autonòmic. Per això, Campos no ha tardat a anunciar que estenen "la mà al PP per iniciar una negociació", en què "estiguin reflectides les idees" que han defensat "durant aquesta campanya".

"El que més ens importa és que aquestes polítiques que reflecteixen les idees dels ciutadans que ens han votat les haurem de traslladar als propers governs, que segur que es produiran a les Balears", ha afirmat el candidat d'extrema dreta. "Serem decisius. Cap enquesta ens havia donat aquesta pujada tan espectacular, tindrem la mà estesa per iniciar negociacions amb el PP", ha afegit.

stats