Política 24/07/2023

Jorge Campos: "El PP ha basat la seva campanya en contra de Vox"

Assegura que ha estat una campanya "molt dura", però que la valoració dels resultats "és bona"

ARA Balears
1 min
Jorge Campos en declaracions als mitjans

Palma"La valoració dels resultats és bona, mantenim la representació de les Balears al Congrés, que era l'objectiu", ha declarat el diputat de Vox al Congrés, Jorge Campos, aquest diumenge electoral. En aquest sentit, ha assenyalat que ho han aconseguit després d'una campanya "molt dura; de tots els mitjans, de tots els partits, fins i tot del mateix PP, que ha basat la seva campanya en contra de Vox". Pel que fa al resultat a escala estatal, Campos ha apuntat que serà el líder de la formació, Santiago Abascal, qui en farà la valoració.

Quant als resultats electorals, Campos ha afirmat "que anam cap a una fragmentació total de resultats". "Un bipartidisme, tot i que sigui la tendència, crec que serà difícil que torni", ha dit.

En relació amb la denúncia de la formació davant la Junta Electoral feta pel PSOE, a causa de la presència de banderes espanyoles als col·legis electorals, Campos ha expressat que "és curiós que dur la bandera del teu país pugui ser objecte de denúncia". "Ens sembla absurd, dur la bandera d'Espanya mai pot ser indicatiu de cap política, és la bandera de tots", ha apuntat.

stats