Política 08/11/2019

Joan Mesquida (Cs): "Les empreses privades generen riquesa i ocupació, no els governs"

El candidat al Congrés per Balears destaca el seu compromís amb el sector i proposa beneficis fiscals

Ara Balears
1 min
Joan Mesquida en una imatge d'arxiu.

PalmaEl candidat al Congrés de Ciutadans per Balears, Joan Mesquida, ha anunciat aquest divendres amb motiu d'una reunió amb els representants de PIMEM que pretén fer una "revolució" en matèria de beneficis fiscals per a les societats privades si el seu partit aconsegueix responsabilitats de govern. Segons Mesquida, "la millor política social és generar riquesa i ocupació, i això ho fan les empreses privades i no els governs".

Entre les mesures proposades, el candidat ha destacat "una reducció del 15% en l'impost de societats per a pime que reinverteixin els beneficis o bonificacions per a aquelles empreses que creïn més ocupació". Com que un dels principals problemes amb què es troben són els cobraments, pretén "establir un límit perquè rebin els pagaments en un màxim de 60 dies des de l'emissió de la factura".

Pel que fa als autònoms, el candidat ha recordat que Ciutadans proposa "una tarifa plana durant els dos primers anys de pagament de quota, mesures per afavorir la conciliació, eliminar el pagament de l'IVA abans de cobrar la factura o un sistema que permeti als autònoms percebre l'atur en les mateixes condicions que un assalariat".

stats