OBRES AL CONGRÉS
Política 11/11/2013

Joan Coscubiela, davant l'olor de cremat en el ple del Congrés: "Si ve Inspecció de Treball, això ho tanquen"

Es produeix un nou incident a l'hemicicle per les obres

Europa Press
1 min

MADRIDLes obres que es porten a terme des de fa mesos al Congrés han ocasionat un nou incident a l'hemicicle; després de les goteres i la desaparició d'alguns impactes del 23-F, aquest dilluns s'ha detectat una apreciable olor de cremat poc després d'iniciar-se el ple dels pressupostos generals de l'Estat de 2014: "Si ve Inspecció de Treball, això ho tanquen", ha arribat a comentar el portaveu d'ocupació d'Esquerra Plural, Joan Coscubiela, que era a la tribuna en aquest moment.

Quan Posada es disposava a donar la paraula a Esquerra Plural, ha aturat un moment el ple davant els murmuris que venien de la bancada de l'esquerra, que comparteixen socialistes i diputats d'IU, ICV i CHA. Els diputats cridaven l'atenció davant d'una apreciable olor de cremat a l'hemicicle. Un dels membres de la mesa de la cambra s'ha acostat a la zona per informar-se'n i donar-ne compte al president: "És un lleu incident que sembla que està resolt. Sembla", ha reiterat Posada, amb distant prudència.

Segons han indicat fonts de la cambra, l'incident té el seu origen en uns treballs de soldadura de les obres. L'olor s'ha filtrat a la sala de plens a través dels conductes de ventilació.

Després de pujar a la tribuna, el diputat d'ICV no ha pogut evitar un comentari sobre l'incident des de la seva experiència professional com a professor de dret del treball, advocat laboralista i sindicalista: "Si alguna vegada ve Inspecció de Treball, aquest centre el clausuren perquè no reuneix ni una sola de les condicions de treball de qualsevol treballador", ha assenyalat Coscubiela, un comentari que ha provocat els aplaudiments dels seus companys.

stats