Política 09/10/2021

Jaume Alzamora presenta la seva candidatura a les primàries de MÉS per Mallorca per presidir el Consell

Entre els objectius de l'ecosobiranista, hi ha el d'aconseguir que el territori deixi d’estar en mans de l’especulació

ARA Balears
1 min
Jaume Alzamora, aquest dissabte, durant la presentació de la seva candidatura a les primàries de MÉS per Mallorca.

Una seixantena de militants i simpatitzants de MÉS per Mallorca han acompanyat aquest dissabte Jaume Alzamora en la presentació de la seva candidatura a les primàries del partit per liderar la llista del Consell de Mallorca. Amb el lema 'Nous lideratges', l'artanenc, que ha elegit el seu poble per oficialitizar la candidatura, aposta per les "polítiques socialistes amb tots els trets identitaris de MÉS", com són la defensa del medi ambient, de la llengua i del feminisme, a més de la lluita "pel finançament que aquesta terra mereix".

Alzamora, que és conseller insular de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, considera que fa falta "fer una passa més decidida i canviar la Mallorca actual", i diu que s'ha de fer "amb una nova manera de treballar i d’encarar les problemàtiques que tenim a l’illa".

Els pilars del projecte d’Alzamora per al Consell de Mallorca són quatre: fer-lo la "vertadera" institució de govern de l’illa, encaminar tota la seva acció política cap a la transformació del model econòmic, aconseguir que el territori deixi d’estar en mans de l’especulació, i tenir cura de les persones, especialment dels col·lectius més oblidats.

stats