Política 25/06/2021

Hisenda vol vetar la baixada de l'IVA de les perruqueries

Vicenç Vidal ha acusat la ministra Montero de frenar totes les iniciatives en favor de les Illes Balears i dels treballadors i autònoms de l'Arxipèlag

ARA Balears
1 min
Rapar-se els costats està de moda entre els nois

PalmaLa ministra d'Hisenda ha anunciat que vol vetar la baixada de l'IVA del 21% al 10% dels serveis de perruqueria, barberia i estètica. Aquesta mesura, que s'aprovà aquest dimecres al Senat gràcies als dos senadors autonòmics illencs, pretén ser tombada per la ministra Montero. Davant aquesta situació, el senador autonòmic de MÉS per Mallorca, Vicenç Vidal, ha reclamat a Montero que no "bloquegi" la baixada de l'IVA i l'ha acusat de frenar totes les iniciatives en favor de les Illes Balears i dels treballadors i autònoms de l'Arxipèlag.

Després de l'anunci de Montero, Vidal ha reclamat a Podem que demostri que "també forma part del govern espanyol" i eviti que Hisenda tombi l'acord en el qual arribaren aquest dimecres al Senat. En aquest sentit, l'ecosobiranista ha demanat directament a les diputades balears de la formació morada, Antònia Jover i Lucia Muñoz, que exerceixin la pressió necessària per evitar que l'executiu espanyol tombi l'acord del Senat i no accepti la baixada de l'IVA de les perruqueries, barberies i els centres d'estètica.

El senador autonòmic ha criticat que la ministra d'Hisenda ja va intentar "vetar" la rebaixa quan es va debatre al Senat. En aquest sentit, Vidal ha assegurat que la postura de Montero l'ha sorprès negativament i ha remarcat que no entén l'"enrocament de la ministra en una postura que perjudica els propietaris i treballadors d'aquests negocis".

stats