Política 21/05/2023

Guasp, sense socis preferents: "El PP vol continuar amb les corrupteles i el PSOE, amb els nacionalistes"

Ciutadans s'ha volgut "diferenciar de la resta de partits" i ha organitzat un acte central a l'aire lliure per "fer possible el tu a tu"

2 min
Les candidates de Ciutadans a Palma i al Govern, juntament amb l'Eurodiputada Eva Potcheva.

Palma"Romprem amb la política dels blocs de dreta i esquerra. Aquesta és l'única manera de garantir el progrés a les Illes", ha dit la candidata de Ciutadans al Govern i portaveu a escala del partit, Patricia Guasp, durant l'acte central de campanya que s'ha fet aquest diumenge a Palma. A l'acte, que ha estat a l'aire lliure per "diferenciar-se i fer possible el tu a tu", Guasp ha incidit a desmarcar-se dels "extrems i dels nacionalistes" i ha posat el focus en "la moderació".

La líder de Ciutadans a les Balears ha demanat el vot per a la seva formació perquè "el canvi real" en aquesta comunitat autònoma "només pot arribar des del centre": "El pròxim 28 de maig hi ha un motiu per anar a votar i votar Ciutadans", ha assegurat Guasp. A més, ha carregat contra el PP: "Creis que és bo un pacte entre Marga Prohens i Vox? Colonitzen les institucions i hi col·loquen els seus". També ha aprofitat per criticar el PSOE per "voler revalidar el pacte de retrocés i de la ruïna amb extremistes i nacionalistes".

Moment de l'acte de Ciutadans en què han llançat globus.

Ciutadans apostarà pel "desenvolupament econòmic i el progrés social" per aconseguir unes "Illes modernes, obertes i valentes", ha assegurat Guasp. A més, en un discurs fet en castellà, també ha volgut parlar del català i ha explicat que "les llengües ens han d'unir i no separar".

La mobilitat i el consens, punts clau en la proposta de Ciutadans

La candidata a la batlia de Palma, Eva Pomar, ha recalcat que "soc del barri a barri, del porta a porta" i per això "defensarem la participació ciutadana, cada veí recuperarà el seu poder en aquesta ciutat. No deixarem que els extrems decideixin per ells, volem que la moderació es consolidi a l'Ajuntament de Palma”.

D'altra banda, un dels "objectius principals" de Pomar és "connectar tota la ciutat, barri a barri, perquè cap punt quedi aïllat", ha explicat. Quant a l'Ajuntament, ha anunciat que "crearem la regidoria de l'emprenedor" per aconseguir que els empresaris duguin el seu projecte a Palma.

Per part seva, l'eurodiputada Eva Poptcheva ha assenyalat que "en aquesta campanya s'està parlant molt del vot útil. És un vot útil a aquells partits que no canviaran res? El PP i el PSOE no s'atreveixen a parlar com a adults a les persones, nosaltres sí. Per això el veritable vot útil és el de Ciutadans".

stats