Política 19/09/2018

El Govern Balear fa una crida per augmentar els voluntaris de Protecció Civil a Menorca

Actualment hi ha 111 voluntaris de Protecció Civil a Menorca mentre que en el conjunt de Balears són 1.200

Ivan Martin
1 min
El director general d'Emergències i Interior, Pere Perelló va estar acompanyat de membres de les 7 agrupacions de Protecció Civil a l'illa.

Es MercadalLa Direcció General d'Emergències i Interior del Govern Balear ha presentat a Menorca la campanya per fomentar la incorporació de voluntaris a les set agrupacions de l'illa de Protecció Civil. Sota el lema 'Amunt la gent valenta!', aquesta iniciativa respon a la necessitat de conscienciar i fer més responsables aquells ciutadans amb inquietuds i que vulguin sumar esforços per formar part d'un equip de voluntaris molt reconegut a Menorca per les funcions que desenvolupa.

El director general d'Emergències i Interior, Pere Perelló, aprofità per lliurar el material promocional de la campanya als membres de les agrupacions de Protecció Civil de Menorca en una entrega que es va dur a terme al Centre d'Emergències 112 del Mercadal. El material està compost per fulletons, cartells i un microsite, protecciocivil.caib.es, en què s'inclou una llista de les agrupacions i les dades de contacte a les quals tothom pot adreçar-se si està interessat a fer-se voluntari.

Perelló ha destacat que les agrupacions de Protecció Civil "són una peça fonamental en la resolució de moltes emergències". Els requisits per fer-se voluntari són: tenir més de 18 anys, no tenir cap malaltia contagiosa, ser apte per als treballs propis dels serveis que s'han de prestar i superar un curs de formació. Actualment hi ha 111 voluntaris de Protecció Civil a Menorca. En el conjunt de Balears, són 1.200. El pressupost que té la Direcció General d'Emergències i Interior del Govern Balear és de 100.000 euros.

stats