Política 21/12/2018

El Govern estudia com recuperar per a Turisme les partides eliminades pel PP i Podem en el debat dels pressupostos

Pilar Costa assegura que els doblers que s'han retallat són necessaris per donar resposta a despeses imprescindibles

Carles Tudurí
1 min
Pilar Costa ha explicat els acords del Consell de Govern.

PalmaLa consellera de Presidència, Pilar Costa, ha reconegut que el Govern estudia com recuperar per a Turisme les partides que sumen 3,7 milions que varen ser eliminades del pressupost d'aquesta conselleria a través de tres esmenes aprovades al Parlament gràcies els vots del Partit Popular i Podem.

Segons Costa, les partides afecten fins i tot nòmines de treballadors públics de la conselleria, "per això continuarem fent feina per superar la situació estrambòtica que el Partit Popular va provocar a consciència". La consellera ha descartat la possibilitat que el vot del PP fos per error, tal com va divulgar la portaveu de Podem Laura Camargo a les xarxes socials. Costa ha explicat que una esmena anterior de Montse Seijas per rebaixar 400.000 euros els pressupostos de la conselleria també havia estat votada pel PP, tot i que no va prosperar perquè Podem no la va votar.

El Govern encara no ha determinat com es podran recuperar aquestes partides, però Costa s'ha mostrat partidària de no haver de recórrer de nou al Parlament per aconseguir aquests fons que, en la seva opinió, són per donar resposta a despeses imprescindibles.

"El PP, a més de fer eslògans en favor del turisme, els hauria de practicar", ha dit la consellera en referència a la campanya 'I Love Tourism' que varen protagonitzar els populars aquest estiu. Tot i que també ha considerat que Podem no ha estat lleial en aquesta votació, Costa ha carregat sobretot contra el PP perquè considera que han votat en contra de la seva pròpia ideologia.

stats