Política 29/06/2016

El cantant valencià Francisco torna a insultar Mónica Oltra: "És una malparida, és inculta i és escòria"

L'artista alcoià defineix la vicepresidenta de la Generalitat Valenciana com una "catalanista, alemanya, anticonstitucional i antiespanyola"

Salva Almenar
2 min
El cantant valencià Francisco ha carregat ja en altres ocasions contra Compromís i Mónica Oltra.

ValènciaEl cantant valencià Francisco, conegut per ser el guanyador del festival de l'OTI fa tres dècades, ha tornat a carregar contra Mónica Oltra insultant greument la vicepresidenta de la Generalitat Valenciana. L'artista alcoià, que va estar a punt de fer el pas a la política amb Ciutadans, ha tornat a fer servir el seu mur de Facebook per despatxar-se amb la líder de Compromís.

En una entrada en què respon a les declaracions d'Oltra de dilluns en què es preguntava com és que hi ha gent que vota presumptes delinqüents –en al·lusió a la victòria electoral del PP–, el cantant de música lleugera retreu a la vicepresidenta valenciana "atrevir-se a criticar la decisió d'un país, Espanya".

Aquest comentari, però, va precedit de tot tipus d'insults. Així, el seu missatge comença titllant Mónica Oltra de "catalanista, alemanya, eixelebrada, inculta, malparida, incòmoda de veure, antiespanyola, antivalenciana i anticonstitucional". També carrega contra els seus companys de Compromís, els quals qualifica de "fumetes, golfos, okupes, drogoaddictes, imbècils i ignorants".

El cantant valencià Francisco torna a insultar Mónica Oltra: "És una malparida, és inculta i és escòria"

Francisco critica que Oltra mostre la seva decepció pels resultats electorals obtinguts pel PP i afirma que la líder de Compromís no és demòcrata sinó "escòria", i augura una curta vida política per a la vicepresidenta.

Abans d'acabar, el cantant alcoià mostra la seva vessant més masclista donant la seva particular 'recepta' perquè a Mónica Oltra se li passi el "baixó" provocat per la medicació "que es fuma". "Li recomano 'pollardón' i 'pichicilina' [sic]. Això sí, si hi ha algun valent que no tingui estómac".

Reincident

No és la primera vegada que Francisco malparla de Mónica Oltra i de Compromís. Al mes de març, en una entrevista en la televisió local 11TV, el cantant va assenyalar que la coalició valencianista és "càncer que cal eradicar" perquè és un partit antivalencià que suposa una "amenaça per als nostres fills". Ja en aquell moment, Francisco va assegurar, preguntat per Oltra, que la vicepresidenta i líder de Compromís era "escòria".

stats