DIARI DE CAMPANYA
Política 15/06/2016

Els veterans de la Guàrdia Civil, el club de fans de Fernández Díaz

Un grup del cos de seguretat visita el dirigent a Nou Barris i es desfà en elogis

Núria Martínez
1 min
Els veterans de la Guàrdia Civil fent-se una foto amb el ministre de l'Interior

BarcelonaCom en tota campanya electoral com cal, Nou Barris ha sigut l'escenari escollit pel PP aquest dimecres per avisar que amb la independència vindrà el llop. Fins aquí, tot en ordre. La sorpresa ha estat que en la visita de Fernández Díaz al Centre Cutural Els Propis, un grup de veterans de la Guàrdia Civil l'esperaven amb candeletes i s'han desfet en elogis cap al candidat.

"Tot el cos li té una gran simpatia a ell i al seu germà Alberto", ha apuntat Eduardo Benet –de la junta de trànsit del cos–, que ha afegit que amb ell com a ministre se senten "molt segurs". Benet s'ha declarat fan de Fernández Díaz i orgullós de tenir-lo de ministre.

I com tot club de fans, en acabar l'acte han volgut fer-se una foto amb el "millor ministre" per poder ensenyar-la als amics, coneguts i saludats.

El ministre, a l'altura

Durant l'acte, el ministre ha estat a l'altura de les expectatives i els ha tornat les bones paraules. "La Guàrdia Civil és una de les institucions més valorades dels espanyols, i jo n'estic molt orgullós", ha apuntat, i ha afegit que "gràcies a ells podem viure en llibertat". "Ser fill del cos és un orgull, i nosaltres els devem tot el reconeixement", ha assegurat. Un espontani –també fan del ministre i dels veterans– s'ha sumat a les floretes i ho ha rematat amb un contundent: "És el millor que tenim a Espanya!".

stats