Política 27/04/2015

Esperanza Aguirre: "A Rato el van fer entrar al cotxe detingut com si fos un terrorista"

La candidata a l'alcaldia de Madrid pel PP, entrevistada a 'Expansión': "Estic segura que seré alcaldessa. No m'espanta governar en minoria"

Ara
1 min
Esperanza Aguirre / EFE

BarcelonaLa candidata del PP a l'alcaldia de Madrid, Esperanza Aguirre, confia en la victòria el proper 24 de maig: "Estic segura que seré alcaldessa. No m'espanta un govern en minoria", ha dit en una entrevista al diari 'Expansión' aquest dilluns. També ha assegurat que una derrota del seu partit a les municipals comportaria fer "un exercici de reflexió".

Aguirre també parla del cas Rato i de la seva detenció: "Se'l va fer entrar al cotxe detingut com si fos un terrorista", lamenta, i aprofita per desmarcar-se de la corrupció assegurant que cap cas l'afecta "personalment". "No hi ha ni un sol espanyol que pensi que m'he endut un duro, i això després de 30 anys m'omple de tranquil·litat", subratlla.

La candidata a l'alcaldia avança alguns punts del seu programa electoral per a Madrid i promet abaixar "dràsticament" els impostos. També diu que l'Ajuntament de la ciutat està sobredimensionat i que s'haurà d'avaluar "sense prejudicis" si hi ha duplicitats o si cal suprimir alguna entitat pública.

stats